روغن کوسه اصل

Shark liver oil

قیمت : 129,000 تومان10 % تخفیف

«روغن کبد کوسه»

حجم : 60 میلی لیتر

روغن کوسه یا اسکالن‚ علاوه بر ویژگی لایه برداری و درخشان کنندگی پوستبرای کمک به درمان و تهیه ی داروهای سرطان ، بیماریهای پوستی و تنفسی و همچنین جلوگیری از بیماریهای تشعشعی استفاده می شود

حاوی ویتامین های A , D , E و همچنین امگا 3 طبیعی می باشد.

این روغن پوست بدن را چرب نمی کند و با جذب سریع خود باعث تغذیه پوست خواهد شد و در نهایت باعث نرمی و لطافت پوست می شود و خشکی و کشیدگی پوست را کاهش می دهد

مناسب برای : رفع زگیل ‚ جوش های سرسیاه و سرسفید ‚ لکه های پوستی مانند کک و مک و لکه های پیری و چین و چروکهای ریز – لایه بردار پوستهای مرده صورت و سفید کننده  – رفع سوختگی ناشی از پرتودرمانی و آفتاب سوختگی – برای ماساژ و کاهش درد های مفصلی و سیاتیک 

 

ویژگی های محصول:
  • مناسب برای: لایه برداری و درخشان کنندگی پوست - رفع زگیل ‚ جوش های سرسیاه و سرسفید ‚ کک و مک و لکه های پیری و چروکهای ریز - ترمیم آفتاب سوختگی
  • : کاهش و بهبود زخم های ناشی از پرتو درمانی (شیمی درمانی)
  • : برای ماساژ و کاهش درد های مفصلی و سیاتیک
  • حجم: 60 میلی لیتر
  • تهیه شده از : کبد کوسه ماهی

روغن جگر کوسه

این محصول نمونه ی اصلی ‚ بدون هیچ افزودنی و کاملا طبیعی است.

روغن کبد کوسه (SLO) علاوه بر ویژگی لایه برداری و درخشان کنندگی پوستبرای کمک به درمان و تهیه ی داروهای سرطان ، بیماریهای پوستی و بیماریهای تنفسی و همچنین کاهش استوماتیتهای آفتی مکرر و جلوگیری از بیماریهای تشعشعی استفاده می شود

همچنین برای بیماری لوسمی که نوعی سرطان خون است کاربرد دارد و نوعی محرک برای سیستم ایمنی بدن است

 

آیا روغن کوسه برای پوست مفید است؟

هیدراتاسیون پوست را تامین می کند و از آن در برابر آسیب ماوراء بنفش (UV) محافظت می کند و حتی از بیماریهای ناشی از اشعه جلوگیری کند.

AKG های موجود در روغن به طور قابل توجهی آسیب های بافتی ناشی از پرتودرمانی (شیمی درمانی) را کاهش می دهد و حتی میتواند زخم های دهان را بهبود ببخشد.

حاوی ویتامین های A , D , E و همچنین امگا 3 طبیعی می باشد.

این روغن به پوست بدن نرمی و لطافت می بخشد و باعث کاهش خشکی و کشیدگی پوست می شود .

 روغن کوسه ماهی رایحه ای ملایم داشته و به عنوان روغن ماساژ هم مورد استفاده قرار می گیرد .

پس از استفاده از این روغن روی بدن ، احساس خنکی دلپذیری به فرد القا می شود که باعث آرامش و تسکین خواهد شد .

این روغن پوست بدن را چرب نمی کند و با جذب سریع خود باعث تغذیه پوست خواهد شد.

آیا روغن کوسه برای صورت مفید است؟

به طور موثری زگیل، جوش های سرسیاه و سرسفید و دیگر لکه های پوستی مانند کک و مک و لکه های پیری و چین و چروکهای ریز را درمان می کند.

به عنوان یک لایه بردار قوی ‚ پوستهای مرده ی صورت را از بین میبرد و تضمین کننده سفید شدن پوست تیره و سوخته ناشی از استفاده بیش از حد از مواد سفید کننده خشن و لایه بردار ها و آفتاب سوختگی است.

 

 در چه محصولاتی استفاده می شود؟

روغن جگر کوسه یا اسکالن معمولاً در محصولات آرایشی از جمله کرم های ضد پیری ، لوسیون ها ، خوشبو کننده ها ، نرم کننده های مو ، سایه چشم ، رژ لب ، کرم پودر ، مومیایی کننده لب ، ضد آفتاب و پاک کننده ها استفاده می شود.

آیا برای کاهش درد بدن مفید است؟

از این روغن همچنین برای درمان دردهای سیاتیک هم استفاده میشود. با توجه به خواص ویژه ی آن برای درمان کمر درد هم موثر است و برای درمان درد های مفصلی هم کاربرد پزشکی دارد.

این روغن جزء روغن هایی است که در طب سنتی طرفداران زیادی دارد. چرا که درد های همه گیر همچون زانو درد و درد کتف را به سرعت تسکین می دهد.

اگر از قدیم مشکلی داشتید و درد در بدنتان کهنه شده است، میتوانید از این روغن برای رفع و علاج آن استفاده کنید.

 

آیا می توانیم روغن جگر کوسه را بخوریم؟

هرگز نباید این روغن را بخورید‚ به دلیل غلظت بالای ویتامین ها می تواند باعث بالا رفتن بسیار زیاد کلسترول خون و ایجاد بیماری های دیگر در انسان شود

 

روغن کوسه چگونه استخراج می شود؟

طی پروسه ای تخصصی بر اساس درجه حرارت‚ مراحل اولیه مربوط به استخراج روغن کبد کوسه شامل آسیاب کردن ، پختن ‚ گرم کردن یا پردازش و فشرده سازی یا سانتریفیوژ می باشد.

 

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن کوسه اصل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    آیا خرید این محصول را به دوستانتان پیشنهاد می کنید؟

  • پیشنهاد می‌کنم
  • خیر ، پیشنهاد نمی‌کنم
  • نظری ندارم
  • نقاط قوت
  • نقاط ضعف